Verenigingen

PC Alosta

Wie?
Petanque Club Alosta telt 106 leden waarvan de helft recreatief en de andere helft competitief speelt. De competitie is georganiseerd tijdens de winterperiode. Eén ploeg speelt op nationaal niveau. Verder 3 ploegen in de provinciale reeksen. Iedere woensdag spelen twee 50plus ploegen competitie.
Wat?
De Club beschikt over 9 overdekte terreinen en een 25tal buitenterreinen. Ieder jaar, rond kerstmis, wordt er een groot internationaal tornooi (Jeannot Backaert)georganiseerd. Oefenen kan iedere dinsdagavond en donderdagnamiddag en op zaterdagavond wordt er een tornooi georganiseerd
Waar?
Domein beukenhof, Langestraat 12, 9300 Aalst, 0485/61 20 86